Despre noi:

 

 

  Sea Star Diving Service srl este o companie românească cu capital integral privat, membră a Camerei de comerţ Industrie şi Navigaţie Constanţa, înfiinţată în anul 2004. Societatea are sediul în oraşul Constanţa, având o bază operaţională situată în incinta Port Constanţa şi poate executa o gamă variată de lucrări, fiind specializată în executarea de construcţii hidrotehnice submerse, aducerea la suprafaţă (ranfluarea) a navelor scufundate, intervenţii executate în scop de supraveghere şi întreţinere asupra instalaţiilor scufundate, lucrări de întreţinere la opera vie a navelor comerciale, diverse servicii subacvatice (detalii).
  Compania detine o baza materiala solida (detalii) fapt care impreuna cu pregatirea profesionala exceptionala a angajatilor au contribuit la formarea unei excelente reputatii in domeniu.
  Deasemenea Sea Star Diving Service detine certificari ABS - American Bureau Of Shipping şi RINA - Registro Italiano Navale pentru executarea de inspecţii subacvatice, precum si alte licente si autorizatii necesare desfasurarii activitatii la cel mai inalt nivel de profesionalism.